Salami Kiełbasa drobno rozdrobniona, produkowana z mięsa jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Produkt długo dojrzewający, poddawany naturalnej fermentacji, suszeniu oraz wędzeniu. |
|
Kabanosy Kiełbasa średnio rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika i jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Wytwarzany z użyciem tradycyjnych przypraw oraz naturalnych zrębków wędzarniczych nadających wykwintny smak i aromat. Wyrób w 100% naturalny. |
|
Kiełbasa jałowcowa Kiełbasa średnio rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika i jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Do produkcji używane są naturalne przyprawy. Wyjątkowy kolor i aromat zawdzięcza zastosowaniu najwyższej jakości drewna bukowego. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów. |
|
Szynka długodojrzewająca z jelenia Szynka długodojrzewająca z jelenia jest wyjątkowo delikatna w smaku i posiada przepiękny kolor. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Szynka długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca. |
|
Szynka długodojrzewająca z sarny Szynka długodojrzewająca z sarny jest wyjątkowo delikatna w smaku i posiada przepiękny kolor. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Szynka długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca. |
|
Szynka długodojrzewająca z dzika Szynka długodojrzewająca z dzika jest wyjątkowo delikatna w smaku i posiada przepiękny kolor. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Szynka długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca. |
|
Kiełbasa myśliwska Kiełbasa średnio rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika i jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Produkt suszony, wędzony, pieczony. Wytwarzany przy użyciu naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków. |
|
Kiełbasa krakowska sucha Kiełbasa grubo rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika, z dodatkiem wieprzowiny. Wędlina wytwarzana przy uszyciu wyselekcjonowanych przypraw naturalnych. Nie zawiera konserwantów. |
|
Szynka z daniela Szynka produkowana jest z udźca daniela, wędzona naturalnym bukowym dymem. Wytwarzana z użyciem tradycyjnych przypraw. |
|
Frankfurterki z dziczyzną Kiełbasa średnio rozdrobniona. Wędzona naturalnym bukowym dymem. Produkowana z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny. Produkt wytwarzany przy użyciu naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków. |
|
Polska surowa z dziczyzną Kiełbasa średnio rozdrobniona. Wędzona naturalnym bukowym dymem. Produkowana z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny. Produkt wytwarzany przy użyciu naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków. |
|
Kiełbasa kminkowa Kiełbasa grubo rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika z dodatkiem wieprzowiny. Wędlina wytwarzana przy użyciu wyselekcjonowanych naturalnych przypraw. |
|
Grillowa cienka i gruba Kiełbasa średnio rozdrobniona. Produkowana z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny. Wędlina wytwarzana przy użyciu wyselekcjonowanych naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków. |
|
Pasztet wędzony Pasztet produkowany z mięsa jelenia z dodatkiem wieprzowiny i wątroby drobiowej. Kremowa konsystencja oraz odpowiednio dobrane przyprawy nadają charakterystyczny smak oraz aromat. |
|
Smalec Smalec z dzika to naturalny, smaczny i zdrowy tłuszcz. Nie zawiera konserwantów a jedynie naturalne przyprawy. |
|
Polędwica długodojrzewająca z sarny Polędwica długodojrzewająca z sarny jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca. |
|
Polędwica długodojrzewająca z jelenia Polędwica długodojrzewająca z jelenia jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca. |
|
Polędwica długodojrzewająca z dzika Polędwica długodojrzewająca z dzika jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca. |