top-1a

Daniel m

Szynka z daniela

top-1b

Daniel m

Grilowa

top-1c

Daniel m

Szynka z jelenia

top-1d

Daniel m

Salami

top-1e

Daniel m

Szynka z dzika

top-1f

Daniel m

Kabanosy

→ Katalog wędlin 2021

Salami

Kiełbasa drobno rozdrobniona, produkowana z mięsa jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Produkt długo dojrzewający, poddawany naturalnej fermentacji, suszeniu oraz wędzeniu.

Kabanosy

Kiełbasa średnio rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika i jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Wytwarzany z użyciem tradycyjnych przypraw oraz naturalnych zrębków wędzarniczych nadających wykwintny smak i aromat. Wyrób w 100% naturalny.

Kiełbasa jałowcowa

Kiełbasa średnio rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika i jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Do produkcji używane są naturalne przyprawy. Wyjątkowy kolor i aromat zawdzięcza zastosowaniu najwyższej jakości drewna bukowego. Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów.

Szynka długodojrzewająca z jelenia

Szynka długodojrzewająca z jelenia jest wyjątkowo delikatna w smaku i posiada przepiękny kolor. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Szynka długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.

Szynka długodojrzewająca z sarny

Szynka długodojrzewająca z sarny jest wyjątkowo delikatna w smaku i posiada przepiękny kolor. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Szynka długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.

Szynka długodojrzewająca z dzika

Szynka długodojrzewająca z dzika jest wyjątkowo delikatna w smaku i posiada przepiękny kolor. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Szynka długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.

Kiełbasa myśliwska

Kiełbasa średnio rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika i jelenia, z dodatkiem wieprzowiny. Produkt suszony, wędzony, pieczony. Wytwarzany przy użyciu naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków.

Kiełbasa krakowska sucha

Kiełbasa grubo rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika, z dodatkiem wieprzowiny. Wędlina wytwarzana przy uszyciu wyselekcjonowanych przypraw naturalnych. Nie zawiera konserwantów.

Szynka z daniela

Szynka produkowana jest z udźca daniela, wędzona naturalnym bukowym dymem. Wytwarzana z użyciem tradycyjnych przypraw.

Frankfurterki z dziczyzną

Kiełbasa średnio rozdrobniona. Wędzona naturalnym bukowym dymem. Produkowana z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny. Produkt wytwarzany przy użyciu naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków.

Polska surowa z dziczyzną

Kiełbasa średnio rozdrobniona. Wędzona naturalnym bukowym dymem. Produkowana z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny. Produkt wytwarzany przy użyciu naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków.

Kiełbasa kminkowa

Kiełbasa grubo rozdrobniona, produkowana z mięsa dzika z dodatkiem wieprzowiny. Wędlina wytwarzana przy użyciu wyselekcjonowanych naturalnych przypraw.

Grillowa cienka i gruba

Kiełbasa średnio rozdrobniona. Produkowana z mięsa z dzika z dodatkiem wieprzowiny. Wędlina wytwarzana przy użyciu wyselekcjonowanych naturalnych przypraw bez sztucznych dodatków.

Pasztet wędzony

Pasztet produkowany z mięsa jelenia z dodatkiem wieprzowiny i wątroby drobiowej. Kremowa konsystencja oraz odpowiednio dobrane przyprawy nadają charakterystyczny smak oraz aromat.

Smalec

Smalec z dzika to naturalny, smaczny i zdrowy tłuszcz. Nie zawiera konserwantów a jedynie naturalne przyprawy.

Polędwica długodojrzewająca z sarny

Polędwica długodojrzewająca z sarny jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.

Polędwica długodojrzewająca z jelenia

Polędwica długodojrzewająca z jelenia jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.

Polędwica długodojrzewająca z dzika

Polędwica długodojrzewająca z dzika jest wyjątkowo delikatna w smaku w przepięknym kolorze. Mięso po długim procesie peklowania poddawane jest procesowi dojrzewania przez 21 dni. Powoduje to, że ma ona wyjątkowy smak i zapach. Polędwica długodojrzewająca z dziczyzny to wykwintna wędlina ceniona przez koneserów, która cały czas zachwyca.